(Leerling) Slager

Ben jij (of ken jij) de (Leerling) Slager die Landwinkel Berkelaarshof zoekt?

Als (leerling)slager verwerk je het vlees samen met je collega’s op ambachtelijke wijze tot verkoopklare producten. Uiteraard ben jij mesvaardig en beschik je over veel productkennis. Je streeft naar producten die aan de hoogste normen voldoet.

Opgeleid door de slagers
We dragen onze ambachtelijke kennis en vaardigheden van generatie op generatie over en delen die kennis ook graag met (aankomend) talent. Als leerling word je opgeleid door onze ervaren slager zodat uiteindelijk jij ook een ervaren slager bent.
Ben je al opgeleid als slager? Ook dan krijg je uiteraard alle begeleiding, zodat je alle kneepjes van het slagersvak (nog beter) gaat beheersen. Je krijgt alle kansen om je verder te ontwikkelen. Zo zijn er mogelijkheden tot het volgen van aanvullende opleidingen en uiteraard bieden we ook veel interne trainingen. Je krijgt dus de kans om te groeien binnen ons bedrijf en jezelf verder te ontplooien. Een fantastische werkplek waar jij als (leerling)slager van droomt!

Dit zijn wij
Landwinkel Berkelaarshof is een echt familiebedrijf. ‘Teamcaptain’. Slagers, worstmakers, koks, verkoopmedewerkers, zaterdaghulpen, chauffeurs, schoonmakers: samen zorgen ze er elke dag als geolied team voor dat onze klanten kunnen genieten van onze overheerlijke producten. Die klanten komen uit Echt én (verre) omgeving. Velen noemen Landwinkel Berkelaarshof een ‘omrij-winkel’ of betitelen hun bezoek aan onze boerderijwinkel zelfs een vast ‘uitstapje’.

Smaak, zorg en ambacht zijn onze pijlers. Ons uitgangspunt is dat we al ons vlees om ambachtelijke wijze selecteren en verwerken. Daarbij huldigen we het van kop tot staart-principe: alles wordt gebruikt, er gaat niets van de inkoop verloren. We nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om duurzame vleesproductie, werken daarbij nauw samen met onze vaste boer George gelegen op het erf en beheersen het slagersambacht in alle facetten. Met het ambacht als ijzersterk fundament staan we voor innovatie.

Wat we bieden
• Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, aansluitend bij jouw werkervaring.
• Veel aandacht voor jouw ontwikkeling, met mogelijkheden tot aanvullende (externe) opleidingen.
• Een professionele, maar ook informele werkomgeving. Landwinkel Berkelaarshof is een echt familiebedrijf.

We zoeken jou (man/vrouw) als je…
• het slagersvak het allermooiste vak ter wereld vindt
• je jezelf graag wilt ontwikkelen
• veel belang hecht aan orde, veiligheid en hygiëne
• zelfstandig kunt werken en een echte aanpakker bent

Solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen, bel dan naar 0475-481932.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.