Over ons

Wij zijn een familie bedrijf met passie voor de zaak. Is de ruim opgezette Landwinkel Berkelaarshof gevestigd, op het erf van het veelzijdige agrarische bedrijf. Er wordt zowel aan fruitteelt, akkerbouw en vleesveehouderij gedaan. En toch is het nog zo dat vader en zoons zorgen voor groei en bloei van het gewas en de dieren. En de allround verswinkel gaat over van moeder op dochter. Wat ook niet verandert, is de passie voor het vak. Dat straalt van alles en iedereen af. En wat we heel belangrijk vinden is kwaliteit, smaak en dierenwelzijn. Ook onze enthousiaste medewerkers: de slagers, inpakkers, oogstmedewerkers en verkoopmedewerkers dragen wij op de handen.

Eigen fruit, vers in de winkel!

In de zomermaanden vind je ons eigen geteelde zoete/zure kersen en blauwe bessen op het erf. Tijdens de oogst van juli tot september zijn die vers in de winkel te verkrijgen, maar ook in de vorm van heerlijk eindproducten! zo worden de kersen verwerkt tot kersenjam, kersenwijn en kersen op sap. De blauwe bessen worden verwerkt tot bessensap, bessenjam, bessenfruitbeleg, bessenwijn, bessensiroop, bessendessertsaus en bessenlikeur.

Vlees van eigen boerderij

Het rundvlees dat in de Landwinkel wordt verkocht is van eigen boerderij. En dat proeft u! Het is mals en vol van smaak. De dieren hebben voldoende ruimte en rust en krijgen een optimale verzorging. Het voer wordt geteeld op de eigen akkers van het bedrijf. Uiteindelijk worden de beste dieren geselecteerd en het vlees wordt op het bedrijf zelf op ambachtelijke verwerkt tot karbonade, biefstuk, braadworst, enzovoorts. Wilt u écht iets bijzonders proeven, dan koopt u de volgens eigen recept gemaakte balkenbrij en boerenleverpastei – om van te watertanden, zo lekker!

Kom kijken! Kom proeven! Kom winkelen op de boerderij!